Picture
Den stackaren Lööf, hon stod tydligen längst bak i kön... Och det är lika illa ställt med de som röstar på henne. Hur tänker folk?
Annie Lööf kan bli vår nästa statsminister, skrämmer oss! I så fall kan man nog säga att sista spiken i kistan är slagen för Sveriges del. Vi klarar knappast ytterligare fyra år av vanstyre utan att konsekvenserna blir förödande. Blir sannolikt i så fall för sent och omöjligt att vända inriktningen. Asylmassinvandring blir vår död. De som inte konverterat eller flytt, kommer sannolikt att mördas. Inbördeskrig tror vi inte på, eftersom allt för många svenskar lagt sig platt och agerar som nyttiga idioter, förespråkar öppna gränser och predikar fortsatt asylmassinvandring. Varje "normal" människa bör för länge sen ha insett faran och sett problematiken. Sverige har blivit de kriminellas, dårarnas och de lättkränktas paradis.

Tycker detta med denna 7-klövern är skrämmande för en demokrati som Sverige anses vara.
Att hela tiden motarbeta SD och att övriga partier inte kan tänka sig samarbeta med SD är mer som "barnen i sandlådan".

Sedan har SD även press/media mot sig. Dessa medier är helt vänstervridna och nämner aldrig SD för något positivt trots att många SD-förslag kopieras av de övriga partierna. Det är ett förbannat skämt.Allt detta negativa som framförs mot SD får slutligen folk att vakna och förhoppningsvis slutar tro på detta eviga gaggande om ett rasistiskt-nazistiskt parti.

Personligen kan de kalla oss vad de vill. Anser de mig vara rasist, som på ett rakt och ärligt sätt ger kritik mot den förda invandringspolitiken så bryr jag mig inte. Har kvar min rätt att yttra mig fritt än så länge.

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
 


Comments
Leave a Reply