Picture
”I ett demokratiskt samhälle måste alla, även Sverigedemokrater, kunna lita på polisens opartiskhet”, skriver Anders Karlsson. Rikspolischefen svarar dock att han står för sitt uttalande.

Det var under en intervju med Expressen TV i Almedalen som rikspolischefen Dan Eliasson sa att han kommer att avgå om Sverigedemokraterna tar över regeringsmakten 2018. Skriver SVT

Vi behöver mindre av sådana här orderföljare och mer av folk som tänker själva. Varför ska han och hans kollegor utan att reflektera stödja psykopaten Eliasson och hans polare. Använd era hjärtan och era hjärmor säger jag till alla er orderföljare som tror att ni gör ngt stort för mänskligheten när ni följer order fr psykopater.

Att gråsossar ska få förstöra myndighet efter myndighet är en skam för landet. När det är bara partiboken som räknas, inte kompetens, då är vi farligt ute!! SUCK..När man inte klarar av jobbet på ena myndigheten så går man vidare till nästa. Så håller man på tills man har lagt allt i ruiner bakom sig. Till slut så vecklar fallskärmen ut sig över sitt huvud och då kan man luta sig tillbaka och tänka på hur lite man hade åstadkommit. Men så mycket man hunnit sabba. Vilka stjärnor vi har i vårt land.

Rikspolischefen är antidemokrat. Är det han som skall jaga skribenter nu när Vår nye diktator Löfven skall införa censur. Löfven har väl bilder av Putin, Erdogan och Kim Il Jung på väggen.

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments

Ragnar Rak
07/15/2017 13:28

Eliasson och Löfven har Lenin och Trotsky som idoler.

Reply
dfgÄsG'Ömsgkdf
07/15/2017 15:39

Smygmuslimer

ReplyLeave a Reply