Picture
Turkiska tidningen Günes har just nu en reklamkampanj på flygplatsen Atatürk: ”Varning! Visste du att Sverige har den högsta våldtäktsstatistiken i världen? // Sverige - våldtäkternas land”.

Aftonbladet har även uppmärksammat detta och ägnar artikeln åt en kriminolog - som likt Magnus Betnér - lever efter devisen att Sverige aldrig varit tryggare än nu...


Det är helt korrekt! Sverige har under det här året haft fler våldtäckter än något annat EU land. Att just Turkiet går ut med denna varning måste ses som en hämndaktion mot Svensk Media och Margot Wallström som spred falska rykten om Turkiet vad gäller sex med barn!

Rikpolischefen Dan Eliasson gick ju ut med att vi skulle anmäla alla som tafsade samt ha armband på oss. Det har nog gett resultat.

Källa: http://www.digitaljournal.com/news/world/turkey-airport-ad-accuses-sweden-of-highest-rape-rate/article/472837#ixzz4Ho0rBOo8
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook.
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments

Susanne Nilsson
09/21/2016 08:01

Är inte ett dugg förvånad, när vi bara tar in kriminella lyckosökare. Det här är värsta sorten som kommit och det har dom visat klart och tydligt. Det måste bli straff och utvisning på livstid!!!!!!!!!

Reply
Gote Viklund
09/21/2016 08:01

Ändå finns det personer ttil och med kvinnor som påstår att nej då väldtäckterna har inte alls ökat det har alltid varit så i Sverige ,kan det bli

Reply
Janina Blacha
09/21/2016 08:01

Kulturberikare, kriminella lyckosökare, våldtäksmän från Marocko, Tunisien, Afghanistan etc. ISIS anhängare listan kan göras lång. Många länder tycker synd om oss däremot regeringen blundar för fakta.

Reply
Robert Svahn
09/21/2016 08:02

Va roligt det var att ställa till det för er alla som tror att det blir skillnad i världen om nisse eller tisse styr över Sverige Vi är ett så litet land som inte kan göra ett skit om det som styr i världen. Men vist låt SD ta och göra vad som de flesta vill så får vi äntligen se vem som verkligen gör rätt. Jag håller med varför sätta en löven till att avgöra vad som vi behöver bäst, nej då kanske Bert borde gjort det så kunde vi sjungit Vishall over come.

Reply
Gösta Carlsson
09/21/2016 08:03

Enligt Brottsförebyggande rådet (BRÅ) går det inte jämföra anmälda brott internationellt. Skillnaderna i att föra statistik är helt enkelt för stora. Sverige har både en högre anmälningsbenägenhet och en större registreringsbenägenhet än de flesta andra länder.

Reply
Krister Svenningsson
09/21/2016 08:03

Sverige har blivit ett laglöst land och är på väg att falla samman ,vidtas inga åtgärder snarast är det kört för vårat land och dess invånare ,såååå illa behandlat av våra politiker

Reply
Putte Kock
07/27/2017 14:26

Rövlund har ju Jerzy ¨Bagdad Bob¨ som svamlar om allting för att
dölja sanningen. Han och den misslyckade historiken och idioten
Henrik Arnstad är ju experter åt regeringen Det säger ju allt pm regeringen Rövlund.
Svinfelt

Reply
Hans Larsson
07/29/2017 07:32

Nej det förvånar mig inte med tanke på vilka som bor här nu. Dessutom finns inte våldtäkt i Mellanöstern, och om det nånsin skulle ske där krävs det Minst 4 vittnen (!) det står i koranen och den är ju också lag i dessa efterblivna länder.

ReplyLeave a Reply