Picture
Alice Teodorescu och Stefan Röfven
Den som först är optimistisk om sakernas tillstånd kan senare, när det gått åt helvete, alltid hävda att den varit naiv. I Sverige är det nämligen lite fint att vara just naiv. Är glaset halvfullt eller halvtomt? Ditt svar kommer inte enbart att avslöja om du är optimist eller pessimist utan också om du är en person som förtjänar att tas på allvar i det offentliga rummet. Det senare är visserligen en sanning med modifikation; det beror nämligen till viss del också på det ämnesområde som din optimism eller pessimism frodas inom. Skriver Alice Teodorescu

När klantskallen och rikskatastrofen, efter att allt hade gått åt helvete hösten 2015, kläckte ur sig den sällsynt taffligt formulerade floskeln, "Sverige har varit naiva", så tyckte han tydligen, att det räckte som förklaring till den politiska dårskapen, Alice.

Han fann det dessutom passande att påstå, att det inte bara var han, som hade varit godtrogen utan även, att hela nationen hade varit blåögd och aningslös.

Riksgöken menade ju så väl och var ju så oändligt god.
Av den anledningen ansåg han, att han skulle vara förlåten för den lilla lapsusen, att vind för våg släppa in 100 000 "flyktingar" i riket inom loppet av tre månader.

Den "humanitära stormaktens" ledare satte nytt världsrekord i politisk oklokhet och fixade en oslagbar notering i opportun statsmannakonst.
Efter att ha utfört en fulländad demonstration i inkompetens, oduglighet, sjabbel och slarv, menade han, att allt kunde ursäktas eftersom det var verkställt i god tro.

Han hade bara inte velat svärta ner "Sverigebilden" och därför var det nu bara en självklarhet, att folket trots kollapsen skulle visa förståelse och solidaritet med galningarna i statsledningen, som åsamkat riket irreparabla skador.

Det är riktigt Alice, att regeringens ständiga missgrepp, försummelser och klavertramp, inte grundar sig på någonting annat än enfald, feghet och konflikträdsla.
Det handlar om en administration, som helt är i händerna på detta rikes omåttligt stora skara av politiskt korrekta dårar.
Aktivister, som inte bara styr MSM utan även infiltrerat stora delar av de statliga verken.

Det är för bedrövligt Alice, men i detta land fortsätter haverierna att stå som spön i backen.
Hur länge skall PK-mobbens svindlerier och nyspråk kunna fortskrida innan landets utpinade människor fått nog?

Sverige är utsatt för en ständigt pågående förbrytelse av en dignitet, som saknar motstycke i modern tid. Ett illdåd iscensatt av landets nomenklatura och över vars verkningar de ansvariga tappat all kontroll. Det är tydligt att de genomruttna politiska gangstrarna har för avsikt, att skoningslöst driva nationen mot avgrunden.
Skriver Ingrid Jepson

Det positiva är att de gjort bort sig för all framtid. De har säkert redan planer på att fly till något skatteparadis då de börjar förstå att inte ens en samlingsregering med den s.k. alliansen kan rädda dem från en SD-seger. Därför kör de med den brända jordens taktik, dvs de ser till att förstöra så mycket som möjligt så att det ska bli närapå omöjligt att rensa upp i röran om och när SD tar över.

Vi är och var inte naiva, ni era muppar i regeringen var naiva!

 till Stå Upp För Sverige
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook.
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments

'pe'er'
07/30/2017 16:43

Rövlund tycker att svenskarna har varit naiva när han själv år naiv
och en av de dummaste i Sverige.
Flytta till nåt ålderdomshem i Norrland och lev på fattigpension.
'åp'å

Reply
Putte Kock
07/31/2017 14:59

Sveriges bästa journalist Alice Teodorescu har alltid rätt.!!!!

ReplyLeave a Reply