Picture
Ska man på sånt där så är de pepparspray och fjäderbatong som gäller
Ingenting förvånar längre... och ingenting görs, folk far illa gång på gång på gång! 

"Fler sexuella ofredanden än någonsin anmäls under årets Malmöfestival. Trots att det är en vecka kvar har redan 18 anmälningar gjorts, vilket är lika många som under förra årets festival. Även det var ett nytt rekord.


– Vi har väldigt många uniformerade och civila poliser och väktare på plats. Om man som ung tjej drabbas av något ska man omedelbart slå larm till en vuxen, så kan man få hjälp i "princip direkt", säger Nils Norling vid Malmöpolisen."
Skriver Lokaltidningen.se

För oss när vi läser det här, verkar det som att man lägger skulden på tjejerna om de blir ofredade - en tjej skall kunna klä sig som hon vill och uppträda som hon vill och hon skall inte behöva utstå att män kladdar på henne, frihet för alla innefattar även kvinnor; varför skall vi inte kunna sitta i framsätet i en taxibil utan att bli ofredad,; har själv gjort det och har aldrig blivit det; verkar vara en modern åkomma , kan det möjligen bero på för öppna gränser?

Det har blivit festivalhysteri i detta land.man skall få gå klädd som man vill utan att någon yngling eller gubbe skall "kladda" och ofreda någon kvinna.detta skall beivras med omedebar verkan och inställelse inför jourdomstol.

Förbannad och ledsen blir man när man tänker på hur Malmö var och hur den blev...

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook eller ((Hjälpa Fattiga Pensionärer))
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lage
 


Comments

08/16/2017 01:02

Rövlund skyller väl som vanligt på svenskarna dem jävla sopan.
Putte Kork

ReplyLeave a Reply