Picture
"Statsminister Stefan Löfven gick till hårt angrepp mot Alliansen och Sverigedemokraterna i ett tal idag.Stefan Löfven höll idag tal på Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU:s kongress i Stockholm. Stora delar av talet ägnade han åt att peppa publiken, och han pratade också mycket om oppositionens planer på att lägga en misstroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist. 

Men han pratade också om valet nästa år, och hur det kommer se ut efter det. Och han varnade för borgerlig valseger." Skriver Nyheter24

Hörrudu din lilla pajas löfven ta och städa upp i ditt egna parti innan du kastar skit på andra! Som stadsminister borde Löfven skämmas som änvänder så nedvärderande ord som: Din lille pajas till en annan ledare som är folkvald. Mobbing på hög nivå som vanligt när ordförådet tryter.

"Partier har försökt samarbeta med extremistiska rörelser förut i historien, och det har gått riktigt illa" 
Ja Stefan man minns ju socialdemokraternas rasbiologiska forskning och tvångsstereliseringarna, undra vem som har rasistiska rötter här egentligen.

Hur fan kan en statsminister få hålla på och vräka ur sig hur som helst. SD är invalda i riksdagen så hans jobb är och och prata som folk med alla partiledare, jävla sopa.

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook eller ((Hjälpa Fattiga Pensionärer))
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lage
 


Comments

w56uq5y
08/16/2017 01:12

Rövlund du kan studera sossarnas nazistiska historia under 1900-talet
innan du kallar andra partier för nazister. Från 1932 - 1976 steriliserade
8 sosseregeringar 63000 svenskar. 1921 bildade Branting och Arvid
Lindman rasbiologiska institutet som fanns ända tills 1954. Så sluta
snacka skit din värdelösa skit.
Putte Kork

ReplyLeave a Reply