Picture
"Att släppa in SD i regering är att spela rysk roulette med Sveriges framtid. SD är ett verklighetsfrånvänt parti", påstår Centerns partiledare Annie Lööf på fullaste allvar i en färsk artikel som borde ha publicerats den 1:a april.

Vad har då hennes eget parti och den övriga sjuklövern gjort under de senaste decennierna om inte spelat just roulette med svenska folket och Sveriges framtid? En unik massinvandring från främst muslimska länder håller på att förvandla vårt land i grunden. Islamiseringen pågår steg för steg i den heliga mångkulturens namn.

Centerpartiet är för en fri invandring. Annie Lööf påstod häromåret att Sverige "har plats för ytterligare 30 miljoner invandrare". Och ändå anklagar hon SD - riksdagens enda parti som under många år kritiserat omvandlingen av Sverige - för att vara "verklighetsfrånvänt" och ansvarslöst.

Annie Lööf har härmed gett begreppet faktaresistens ännu ett ansikte. Hennes retorik har också visat att verklighetens galenskaper ibland överträffar dikten. Förhoppningsvis inser de flesta av partiets nuvarande sympatisörer det inför valet nästa år.

"SD verklighetsfrånvänd"? - Var det inte Annie som sa att Sverige har plats för 30 miljoner invandrare...?
En röst på C är en röst på islam och socialdemokraterna


http://nyheter24.se/nyheter/politik/880702-annie-loof-sverigedemokraterna
Left4photo Sveriges mest lästa politisk internetsida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook  (Och Annat)
 


Comments

Christer Isaksson
04/04/2017 23:07

#rysk roulette med Sveriges framtid# jo det är hur sant som helst om den här människoapan släpps lös och gissa om faktaresistenta, Sverigefientliga, lands förrädaren Löfven och pack får en chans till.Stackars våra barn och barnbarn.

Reply
08/03/2017 12:36

post

Reply
iPojf
08/03/2017 14:50

Värdelös politiker i ett värdelöst parti.

Reply
08/03/2017 15:47

new

Reply
Stefan
08/05/2017 14:53

Om det är någon som spelar rysk roulett med Sverige så är det Annie Lööf o Löfven o miljöpartiet. Vi har ett helt annorlunda Sverige nu än för bara 5 år sen

Reply
Chrizther Sveningsson
10/31/2017 20:33

Annie du skulle stannat i våra mörka Småländska Skogar! Långt in nånstans... Du har uttryckt det dummaste som sagts i Svensk politik! 30 MILLIONER invandrare kan vi ta emot.....? Snacka om rysk roulette! Några tusental invandrare har redan raserat allt förnuft i detta land! En glädjande nyhet är att troligen endast EN är dödsskjuten i natt! Hur många som våldtagits eller hur många poliser som hotats förtäljer ej historien.

ReplyLeave a Reply