Picture
Den rekordstora asylinvandringen från tredje världen dränerar statskassan på pengar till välfärden. På grund av det "mycket allvarliga läget" har den S-ledda regeringen nu beslutat att höja äldre svenskars skatt.

– Givet det mycket allvarliga läget vi har i statsfinanserna och stora behov av att genomföra reformer så har vi gjort bedömningen att man kan göra en mindre justering just på den särskilda löneskatten för äldre, säger Magdalena Andersson enligt Veckans Affärer.

Utan att fråga vad folket anser och om det är ok att använda våra resurser på andra i en så stor omfattning som nu har skett, fortsätter rövarregeringen skamlöst sin linje...Sänk lönerna för de sittande landsförrädarna, så räcker det till pensionärerna!

http://www.friatider.se/h-jd-skatt-f-r-pension-rer-f-r-att-klara-invandringen
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook eller ((Hjälpa Fattiga Pensionärer))
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lage
 


Comments

Rolf Johansson
08/11/2017 23:30

Börja med att ta ut den statliga skatten över brytpunkten inkluderas alla inkomster, aktieutdelningar, ränteinkomster, bonusar osv. Den skatten skall dras innan avdrag får göras. Resterande inkomst får göras avdrag på 30%. Då får de som tjänar mest betala för att de vill ha in så många röster från invandringen att de kan bli kvar i regeringsställe. Då kanske vi pensionärer slipper att jobba extra för att få vardagens utgifter kunna täcka våra behov.

Reply
3r
08/12/2017 15:41

Typiskt vänstersvammel!

Reply
Reodor
08/12/2017 17:18

Rätt ska vara rätt!
Det är inte regeringen som bestämmer om skatterna i Sverige. Det gör den folkvalda Riksdagen.
Jag är inte socialdemokrat, men måste ändå påpeka att S inte talat om höjda skatter för pensionärer, tvärtom.
Däremot riskerar vi att få höjda skatter på bensin, årsskatt på bilar, flygskatt mm. som särskilt kommer att drabba lands- och glesbygd!

Förhoppningsvis förstår vettiga människor att detta är en sida med en massa fake news.

ReplyLeave a Reply