Picture
Den svenska modellen
En 28-årig Malmöbo som våldtog en 13-årig flicka har överklagat och fått sitt straff sänkt! 28-åringen överklagade domen, och får nu sänkt straff i hovrätten. 28-åringen slog och örfilade den 13-åriga flickan när han våldtog henne, men hovrätten bedömer inte att våldet har varit så pass allvarligt att det rör sig om grov våldtäkt mot barn Skriver Julius Viktorsson

Vårt rättssystem blir alltmer tandlöst gentemot våldtäktsmän. En 27-årig man från Malmö slog och örfilade 13-årig flicka medan han våldtog henne - och Hovrätten visar sympatier för förövaren genom att sänka hans straff då våldtäkten inte anses grov.

Att slå ett barn medan man våldtar henne anses med andra ord inte som grovt av Hovrätten.
Hur kan vi tillåta detta?

Ytterligare ett av raden exempel hur illa brottsoffer behandlas.
Först blir de våldtagna av förövaren, sen våldtagna igen av "Rättssamhället" som vurmar mer för Svinet som våldtar.....

Hade vi haft en Regering värd namnet skulle de SKYNDSAMT se över hur illa ställt det är att ge brottsoffer upprättelse. Så här får det fan inte vara i ett land som ska föreställa "Civiliserat"
...
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook eller ((Hjälpa Fattiga Pensionärer))
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lage
 


Comments

Anders Fagerholm
08/26/2017 21:29

Hur länge skall dessa kräk som misshandlar överhuvud tillåtas få rättslig prövning de skall stenas till döds de har ännu ej lämnat neanderthalstadiet

ReplyLeave a Reply