Picture
Har man svurit trohet till en annan stat, så får man stå för det tycker vi!!
Personer som anslutit sig till IS väntas återvända till Sverige. Storgöteborgs polischef vill riva pass för att stänga ute svenska jihadister. Men det vill inte inrikesminister Morgan Johansson (S). Skriver SVD

– Vi kan inte göra människor statslösa, säger han.

Morgon det är ju detta som är fundamentalt felaktigt. Att vara svensk medborgare innebär inte bara rättigheter utan också skyldigheter som vissa inte fattar. Kommer man hit som utländsk medborgare och ansöker om svenskt medborgarskap har man även skrivit kontrakt med svenska staten och svenska folket om att vara skötsam. Bryter man mot dessa enkla regler har man försatt sin rätt till detta. Det krävs en lagändring och den kommer förmodligen träda i kraft efter valet 2018. På det här sättet kan vi inte ha det längre.

De flesta verkar helt ha missat att britterna bara river passen för dem som har dubbelt medborgarskap. På så vis blir de inte statslösa, de är fortfarande medborgare i hemlandet.

I Sverige är det bara islamister som gläds över socialdemokratins "fina" principer. Socialdemokratin förmår inte att stå upp för svenskars rätt till trygghet, varför står någon fortfarande upp för socialdemokratin?

AKB hade möjlighet att fälla denna regering med hjälp av SD. Vad hände....
Hon ville inte skapa politisk kaos??? Bättre att skapa kaos för svenskar då eller??
Många tror att M tappade synpatisörer för hennes utdträckta hand mot SD.
Själv tror vi att det var för att hon drog den tillbaka.

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook eller ((Hjälpa Fattiga Pensionärer))
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lage
 


Comments

sd'PU'
08/07/2017 16:09

Dom här jävla skitpolitikerna som styr det här landet är fan i mig inte kloka. Morgan mummelman Johansson och Rövlund och det övriga byket borde skickas så långt bort från sverige so möjligt.
Putte Kock

Reply
Reodor
08/09/2017 04:43

Av ditt språk att döma så tillhör du de som tror på SD...

ReplyLeave a Reply