Picture
Löven kör på som han tror att det är Nordkorea
Före detta försvarsminister: Det är inte du som bestämmer hur oppositionen ska agera. Att landets statsminister ibland tycks ha svårt att reda ut begreppen är illavarslande. Regeringen styr riket men är ansvarig inför riksdagen – inte tvärtom som vissa vill ha det till. Det innebär att det är oppositionen – eller delar av den – som har full frihet att väcka frågan om missförtroendeförklaring. Skriver Aftonbladet

Ett bra tillfälle att läsa denna insädare och sen kan väl var och en avgöra vad den ska tro på, för min del så är det klart att Löven vil styra som hán vill utan nån som är emot. Diktatur är när endast en åsikt är accepterad. Nu styrs vi av en som inte fått 30% av våra röster ÄR DETTA DEMOKRATI ?

Om stefan Löfven fick fria tyglar hade han skapat sin egen grundlag han är en diktator måhända en idiot men han tror att styra ett land är som att driva ett fackförbund när han pratar om förhandlingar så vill han bara ha igenom sina egna förslag.

Han har tur pga hela alliansen har beröringsskräck gentemot Sd i praktiken så kunde alliansen styra Sverige redan 2014 om man såg till sina väljares intressen först istället för beröringsskräcken gentemot Sd.

Men i valet 2018 måste alliansen bekänna färg om tex Sd får 30% av rösterna och dom rödgröna får 36% Och alliansen endast samlar 34 %

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook.
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments

rr
08/02/2017 15:54

Sveriges sämsta statsminister någonsin.
Putte Kock

ReplyLeave a Reply