Picture
Bästa valarbetare till SD
"På tisdagen höll afghanerna på Medborgarplatsen i Stockholm en ny presskonferens, där man bland annat påstår att man har svenska folket med sig och att man avser utvidga den så kallade strejken till att omfatta de skolor afghanerna går i." Läs artikeln Avpixlat

Det är dags att få slut på det här vansinnet. Inget seriöst land kan i längden acceptera att en grupp illegala (av vissa kallade papperslösa) ockuperar ett område och ställer krav på specialbehandling. Om inte polisen klarar av att röja undan dem får väl militären och/eller svenska folket göra jobbet.

Dessa människor har förlorat i alla rättsliga instanser och befinner sig i Sverige olovligen.Polisen borde omedelbart gjort id-kontroller på samtliga och gripit de som nu har beslut att utvisas. Detta är ren kriminalitet som Dan Eliasson blundar för och negligerar. Med vilket lagstöd struntar vissa politiker - och polismyndigheten - I LAGEN?

Stefan Fahlander
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook eller ((Hjälpa Fattiga Pensionärer))
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lage
 


Comments

08/18/2017 03:17

Acceptera aldrig att svenska skattebetalares pengar går till terrorism http://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/sk%C3%A5pbil-k%C3%B6rde-ned-m%C3%A4nniskor-i-barcelona/ar-AAqfyN7?li=AAb2bl2&ocid=spartandhp#image=AAqfyN7_1 Läs mer här http://donera-for-en-stamning.webnode.se/

ReplyLeave a Reply