Picture
I skymundan av haveriet med Transportstyrelsen har Migrationsverket släppt en ny prognos inför framtiden. Det står klart att haveriet på invandringsfronten fortsätter. Även om prognosen skrivs ned något, är det fortsatt högt mottagande som väntas. Vår inställning är självklart oförändrad - asylmottagandet i Sverige måste upphöra helt och anhöriginvandringen begränsas mycket kraftigt samt kräva självförsörjning.

Eftersom de flesta landsting inte hinner/ har ej resurser att göra hälsoundersökningar på de nyanlända och ligger efter KRAFTIGT så Måste vi sätta stopp och komma i fas. Som det ser ut i dag så gör 70% i Stockholm EJ hälsoundersökning vilket möjliggör smittspridning av TBC hepatit Hiv och difteri tyfus i redan befintlig population. En regerings huvud uppgift ör att värna det egna folket. Det gör de inte.

Sossar är konstiga människor ,vill bara förstöra sitt eget land ,finns inte några känslor ,för sitt eget folk ,jag tycker löfven är direkt osympatisk ,

En sak till - ett medborgarskap skall förtjänas - 10 år skall väntetiden vara och inget kriminellt under den tiden, givetvis inte efter heller!!!

Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook.
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lagen!
 


Comments
Leave a Reply