Picture
Den blinde leder den den döve !
Justitieministern: Jag ska tala med polischefen om mutskandalen. Justitieminister Morgan Johansson reagerar på mutskandalen inom polisen som Dagens Nyheter avslöjade på torsdagen. Mejl som DN publicerade visade att högt uppsatta poliser gick på middagar med företrädare för ett företag som förhandlat om att leverera tjänster för flera miljoner till polismyndigheten. Artikeln ledde till att polisen anmälde sig själv för mutbrott. Skriver Expressen

Nu jäv.....ska vi utreda detta från grunden!! Götblad, du tar på dig "tarsa inte"-armbandet och jag frågar om frågar om det förekommit några oegentligheter. Svarar dom nej så utgår jag ifrån att dom inte ljuger. Men rappa på, jag ska på representationsmiddag med Woldarski, Anders Lindberg och Anders Borg. Det blir hummer.

Jösses!! Det blir bara värre och värre!! Överraskande med en mutskandal på allt annat skit. Vad är det här? Sverige håller på att implodera!! Det är ju inte klokt vad sossemaffian har ställt till med!! Nu kandke svrnakarna ser vad socialismens ledord jämlikhet och broderskap är värt när det gäller. Nyval och bort med hela förbannade 7-klövern!!

Sverige är korruptionen i ett nötskal, ingen vill erkänna detta om dom inte får en tjock bunt pengar under bordet, men alla vet hur det är......Detta gäller alla såsom domstolar och inte minst kommuner som mutar sig till allt mellan himmel och jord

Picture
Dela gärna, Hjälp oss och Sverige..Eller delta i en undersökning
Left4photo Sveriges mest lästa politisk Insändare sida - Kom gärna med kommentarer om denna Insändare genom att kommentera nedan och på Facebook eller ((Hjälpa Fattiga Pensionärer))
kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll därför god ton och följ lage
 


Comments

srty
08/12/2017 15:35

Totalt inkompetent

ReplyLeave a Reply