Picture
Picture
Även försiktiga Ipsos har släppt sin senaste opinionsmätning som visar att SD fortfarande ökar, M minskade något.

För första gången någonsin i DN/Ipsos mätningar är Moderaterna mindre än Sverigedemokraterna.
-DN http://www.dn.se/nyheter/politik/dnipsos-m-mindre-an-sd-for-forsta-gangen/
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
Hur många känner till Tage Erlanders tid som chef för 14 koncentrationsläger i Sverige där man fängslade antinazister, kommunister och tyska desertörer på obestämd tid och utan rättslig prövning?

Hur många känner till Lobotomering av 4500 människor där 7,6% dog av behandlingen den sista 1969 och att många av dem var barn och den yngsta var 4 år och behandlades på Umeå lasarett?

Hur många känner till baltutlämningen 1946 där socialdemokratin skickade 146 män till tortyr och en säker död?

Hur många känner till att tvångssterilisering förekom i Sverige mellan 1935 och så sent som 1975? 

Så sent som 2013 upphörde tvångssterilisering vid könsbyte.
Motioner i riksdagen om ersättning och upprättelse till personer utsatta för socialdemokratins grymheter röstades ner. 

Det är stor skam för Socialdemokratin att inte ge dessa människor upprättelse och att erkänna sina hemska brott mot dem.

Hur många känner till Socialdemokratins nära samarbete med Nazismen och deras export av miljontals ton av järnmalm årligen till Nazi Tyskland under kriget? 

Vissa historiker menar att man kunde förkortat kriget med 1-2 år med utebliven järnmalmsexport till Tyskland. Hur många liv hade det räddat? Visserligen bara antaganden men det känns ända olustigt att en stor del av Tysklands ubåtar och pansarvagnar varit byggda av Svenskt stål.

Rasbiologiska institutet verksamt mellan 1922 och 1958.
Allt ovanstående har skett i socialdemokratins namn.
Ställ nu detta i relation till etablissemangets hetsjakt på SD. 

SD är ett ungt partis som i begynnelsen begick en del misstag där dock ingen människa kommit till skada. SD har arbetat hårdare än något annat parti på att bli ett demokratiskt parti med och för det egna folket.

Belackarna är inte intresserade av att läsa SD:s parti och princip program. Varje vettig människa borde ställa sig frågan vad det kommer sig att belackarna aldrig har några sakliga argument för sina påståenden?!

Samma gamla floskler upprepas om och om igen utan att folk reagerar och ifrågasätter motivet och sanningshalten i dessa luddiga och diffusa anklagelser som sällan är underbyggda av fakta.

Sanningen är att etablissemangets rädsla för att bli av med makten till ett parti som värnar om sitt eget folk är så stor så de kan ta till vilka medel som helst.

Ett gott råd till Stefan Löfven är att hålla käften om Nazi symboler när han debatterar med Jimmie Åkesson och hålla sig till en saklig debatt. Detta kommer aldrig att hända eftersom Stefan Löfven aldrig kan vinna en saklig debatt med Jimmie Åkesson.

Du som faller in i ledet av Antidemokratisk mobbing av ett folkvalt parti är minst lika stor antidemokrat och medskyldig till Sveriges förfall. Kopierat rakt av från gruppen "farväl till den förbannade socialdemokratin". 

Tänkte bara att den som inte vet vad en hycklare är kan ju slå på tv:n o titta på en sosse. 

Dela gärna.

Tack.Inte fascist men
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
Dom ska ut från Sverige i en dålig flotte i dåligt väder
 
 
Picture
Vart är vi på väg ?
Tyvärr verkar Peter Springare störa regeringen mer en alla våldtäktsmän gör, Peter har visst blivit Sveriges grövsta brottsling helt plötsligt...

Den riktiga kriminaliteten vågar dom inte vidröra. Det är tryggare och mer bekvämt att jaga syndabockar för sin egen del, resten blundar dom för!

Sanning kan störta makthavare fortare än främmande makt.Man kan rusta upp polis och militär mot synliga fienden men folkets viskningar är mycket svårare att skydda sig emot. Historien har gång på gång visat att diktatur och maktkorrumption så småningom besegras av just sanningar.

Paret Löfven och Eliasson blir följetång i dumhet och okunnighet tills landet får en ny regering. Sorgligt!

Politikfakta
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
I valrörelsen 2014 förklarade Stefan Löfvén att något håller på att gå sönder i Sverige. Det har nu gått mer än tre år sedan dess, och den negativa utvecklingen inom flera välfärdsområden fortsätter medan regeringen bara tittar på. Läget Sverige befinner sig i blir alltmer akut ju mer tiden går, och behovet av konkreta åtgärder kan inte betonas nog.

Regeringens brist på handlingskraft har lett till att Sverige i nuläget har Europas längsta vårdköer!
-Jimmie Åkesson

Nu vill regeringen med förslag från V höja skatten med 5% för pensionärer som bor utomlands som inte utnyttjar välfärden överhuvudtaget, nu skall vi som inte har det för fett vara med och betala för andras misslyckade invandringspolitik, hoppas att du Jimmie jobbar för att så inte sker, du har många sympatisörer bland utlandsboende.

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
Vem ska vi avkräva ansvar? Ännu en brutal gruppvåldtäkt tycks ha ägt rum, denna gång utanför Borås. Den lilla information som kommit fram via gammelmedia talar om upp emot sju misstänkta. Fem av dem har häktats som skäligen misstänkta.

Jag är inte ute efter att hänga ut enskilda individer men låt oss se om det följer något slags mönster. Alla de häktade är män. Alla är också i behov av arabisk tolk. De säger sig också komma från Syrien. Av namnen att döma rör det sig om araber, syrianer eller kurder.

De misstänktas adresser som jag kunnat kontrollera används av Migrationsverket. Det rör sig alltså om relativt nyanlända individer.

Jag ser i första hand att gärningsmännen är ansvariga. Men de är inte ensamma. Hade vi inte kunnat se ett mönster så vore de det men nu har vi kunnat se så många liknande gruppvåldtäkter att man kan tala om ett tydligt mönster.

Jag menar därför att de ansvariga utöver gärningsmännen är vår nuvarande och tidigare regeringar. De har genom öppna gränser signalerat att tjuvar, våldsverkare och annat patrask är välkomna.

De ansvariga är också flyktingprofitörerna. De hyresvärdar och lokalägare som vänder sig till Migrationsverket för att mot hög ersättning ställa sina lokaler till Migrationsverkets förfogande har ett ansvar när boende i deras lokaler begår brott. På den här bilden ser vi ett exempel där en av de misstänkta är skriven på ett asylboende i Kalv i Svenljunga kommun.

Nu är ingen än så länge dömd och någon vidare information om händelsen har inte media haft lust att delge läsarna, men som sagt, vi ser ett mönster som ingen kan blunda för. Likheten stannar inte vid att gärningsmännen är män.

Det finns anledning till att människor känner oro när asylboenden ska öppna i deras närhet. Tyvärr besannas ofta dessa människors oro. De förbannade profitörer som vill tjäna pengar på andras lidande bör få veta att de inte är omtyckta. De är direkt ansvariga för vidriga och bestialiska dåd. Låt dem veta det. - Björn Björkqvist

Svenskarna aktivt förts bakom ljuset genom att media ljugit och vägrat berätta om vad som händer och politiker talat om andra frågor än att de ska göra om landet och byta ut folket, Illusionerna om systemets demokratiska framtoning håller folket i en mental och passiviserande fångenskap.

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
Men En Cirkus kan ju INTE bara bestå av Clowner.....
 Där finns plats för ett cirkustält utanför Aleppo eller Afganistan.

Sverige vi har ett problem!! det är inte längre oss de representerar. detta börjar bli en diktatur. de ändrar grundlagen utan folkomröstning bestämmer att sverige skall vara mångkulturellt utesluter andra partier och håller på att ställa till en oåterkallig skada för samhället

Låt hela gruppen få prova på att få leva under de förutsättningar som vi människor tvingas leva under!

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
Det värsta fake news Sverige varit med om är ju politiker och medias mörkning om allt som har med invandring att göra.

VI bestämmer själv vad vi ska tro på. Vi ser själv på samhället och skapar oss därmed en egen uppfattning. Den här jävla pajasen ska inte komma och säga vad vi ska göra eller tänka. Det enda han ska gör är att avgå och sedan lämna landet. PUNKT.

Hela "fake news" påhittet kommer slå tillbaks på dom själva till slut då det kommer visas sig vilka som ljuger mest. Kom ihåg att det va Hillary Clinton som drog igång detta snack!

Politiskt Inkorrekt
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
Om han inte är medborgare ska han givetvis ut bums efter avtjänat så kallat straff. Är han medborgare borde man göra som danskarna och upphäva detta vid grov brottslighet. Ställer man inte upp på lag och rätt är det bara att packa sig iväg. Eller så borde det vara i alla fall.

Man börjar undra om Svenska domarna och åklagarna har fått sin utbildning i koranskolan , eftersom muslimer slipper undan ofta helt utan straff ,och istället får dom stora skadestånd .

Bara ut med avskummet!!

Politiskt Inkorrekt
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
Ledarskribenten Maria Ludvigsson skriver i dagens Svenska Dagbladet om Skattebetalarnas rapport "Löneökningen som försvann":

"Det spelar ingen roll vad du kommer överens om med din arbetsgivare, politikerna får ändå sista ordet och kan knipsa varje löneökning om de så vill. Principen om hälften kvar, som ändå får sägas vara en tämligen modest skatteprincip, var under en tid vägledande även för S. Men numera behåller ungefär var tredje heltidsarbetande mindre än hälften av en löneökning."

Om vi tittar på välfärden och utvecklingen av den så blir den inte bättre för varje år som går, däremot höjs priset (skatten) för densamma. Om t.ex.Volvo gör sämre bilar och höjer priset blir de inte kvar länge. I rödgröna Norrland så har vänstern höjt skatterna (kommunalskatt) alldeles för mycket och där försvinner samhällen och service. Slutsats Landet Sverige behöver ha annan politik än höjda skatter. That´s It! 

Borde det inte vara dags att särskilda skatter med namn som "koldioxidskatt" "energiskatt" "trafikförsäkringsskatt" m.m öronmärks och används till det som de kallas för ? Varför ska tex koldioxidskatten blandas med statens övriga intäkter och användas till det sittande regering tycker är mest prioriterat ? Då blir ju koldioxidskatten och den nya flygskatten,bara ett modernt avlatsbrev, dvs de som har råd betalar,men koldioxidnivån i luften minskar inte.
Varför inte driva igenom att Trafikverkets enhet "Vägverket" inte finansieras via Finansdepartementet, utan av avgifter (som de övriga trafikverken, ban-flyg-och sjöfarts-verken) dvs fordonsskatten ?

Men men pengarna behövs till den oansvariga flyktingpolitiken, och 86 % som röstade på 7-klövern måste ju vara ok med det.

https://www.svd.se/skatt-handlar-om-makt/om/ledare
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)